Noua oportunitate atractiva de investitii imobiliare

Noua oportunitate atractiva de investitii imobiliare 1200 800 maxim

Noua oportunitate de investitie pe piața imobiliara din Romania: Hyperion Towers, primul proiect de birouri de clasa A la scara mare care oferă spre vanzare sau inchiriere birouri de format mai mic.

Hyperion Towers prezintă un nou tip de investiții imobiliare: investitorii mici și mijlocii și/sau proprietarii de afaceri au posibilitatea de a cumpăra spații de birouri de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Hyperion Towers, situat strategic pe Bulevardul Pipera, oferă o propunere unică de vânzare sau inchiriere de birouri mai mici de clasă A, cu suprafete începând de la 200 mp, cu prețuri începând de la 720 de euro pe metru pătrat. Acest concept inovator își propune să răspundă cererii în creștere din partea business-urilor mici și mijlocii pentru spații de birouri de înaltă calitate, cu dimensiuni mai mici și prețuri accesibile. Cu o suprafață totală de birouri de 40.000 mp, și prima clădire a ansamblului formată din 20.000 mp, Hyperion Towers este primul proiect semnificativ de pe piață care vinde unități de birouri într-un segment care de altfel este dominat de leasing și vânzări de clădiri întregi.
„În acest moment, piața locală se confruntă cu o provocare centrata în jurul nevoii de spații de birouri noi sau renovate de clasă A, care pot fi dimensionate flexibil pentru a găzdui companiile mici și mijlocii, care au nevoie urgentă de relocare. Aceste afaceri au opțiuni limitate când vine vorba de spații de birouri, deoarece sunt adesea retrogradate în blocuri de apartamente de calitate inferioară, vile vechi sau clădiri de birouri de clasa B, care sunt mai puțin eficiente din punct de vedere al spațiului și al calității. Așa cum stau lucrurile, majoritatea companiilor mici și mijlocii din București, în special start-up-urile și antreprenorii, se confruntă cu provocări însemnate în asigurarea unor unități de birou de înaltă calitate, de dimensiuni flexibile, la costuri accesibile”, a declarat Ali Çapa, CEO. a TC Capital.

Hyperion Towers a deschis noi drumuri pe segmentul mare de clădiri de birouri Clasa A din România, răspunzând nevoilor întregii piețe, cu prețuri de birouri începând de la 150.000 de euro. Proiectul urmărește să atragă afaceri mici și mijlocii și investitori care doresc să-și cumpere propriile birouri sau să investească în imobile comerciale deja închiriate într-un mediu de centru de afaceri de înaltă calitate, care oferă specificații de Clasa A. Acest model de investiții are două avantaje semnificative:
(1)în primul rând, potențialul proprietății pentru câștiguri de capital semnificative datorită locației sale într-o zonă in dezvoltare
(2) rentabilitatea anuală ridicată și sigură a investiției din partea chiriașilor existenți și/sau economii de costuri pentru cei care dețin spațiul de birou.

În ciuda activității intense de pe piață, investitorii mai mici și firmele mici și mijlocii au oportunități limitate de a cumpăra spațiu în cadrul proiectelor mari de birouri de clasă A. Aceste spații sunt de obicei vândute ca clădiri întregi, cu prețuri variind de la câteva milioane de euro pentru clădirile mai mici până la zeci de milioane de euro pentru cele mai mari.

„Credem cu fermitate că conceptul de a oferi spre vânzare unități de birou mai mici are un potențial extraordinar de a transforma piața locală. Întrucât cea mai mare parte a cererii de birouri din București este pentru spatii de până la 1.000 mp, această nouă inițiativă oferă companiilor mici și mijlocii, precum și investitorilor, acces la clădiri de birouri Clasa A la scară largă, care oferă active cu randament ridicat, ușor de administrat cu potențial puternic de câștig de capital. Prin acest proiect, ne propunem să inițiem un instrument imobiliar care anterior lipsea de pe piața de birouri din București și să răspundem cererii fără precedent a pieței. Între timp, vom continua să oferim activități de închiriere în clădire în paralel cu activitatea de vânzare pentru a răspunde tuturor nevoilor companiilor.” a adăugat domnul Çapa.

    ro_RORomanian