Hyperion Towers – Proiect de birouri de clasă A recent renovat

Hyperion Towers – Proiect de birouri de clasă A recent renovat 1200 800 maxim

TC Capital prezintă Hyperion Towers, un proiect de birouri de clasă A flexibil, la preț rezonabil și recent renovat printr-o investiție totală de 14 milioane EUR.

După un amplu proces de renovare, proiectul de birouri Hyperion Towers a fost prezentat pieței de TC Capital, o companie de investiții și dezvoltare imobiliară situată în România și condusă de antreprenorul turc Ali Çapa. Proiectul a beneficiat de o investiție totală de 14 milioane de euro.

Situat pe Bulevardul Pipera, intr-una dintre zonele cu creștere rapidă din București, proiectul Hyperion Towers include două clădiri care oferă un total de 40.000 mp de spațiu brut pentru birouri de clasa A. Reprezentanții TC Capital au declarat că proiectul introduce inovații comerciale semnificative pe piața imobiliară locală.

Beneficiind de o locație strategică, proiectul este situat convenabil la o distanță de 5 minute de stațiile de metrou Aurel Vlaicu și Pipera și la 10 minute de Piața Charles de Gaulle. Acest lucru permite acces ușor la aeroport, centrul orașului și principalele centre comerciale și sociale, cum ar fi Promenda Mall. Clădirile au vizibilitate și expunere excelente și sunt ușor accesibile prin mijloacele de transport în comun, inclusiv liniile de autobuz 135 și 112, precum și printr-un serviciu de transfer gratuit disponibil pentru chiriași la stația de metrou Aurel Vlaicu. (linia M2)

„Am decis să achiziționăm acest proiect deoarece credem că există un potențial de afaceri semnificativ în zonă. Hyperion Towers este situat pe Bulevardul Pipera, in partea de nord a Bucurestiului, și se află în imediată apropiere a centrului de afaceri Floreasca. Această locație beneficiază de conectivitate bună cu restul orașului, datorită pasajelor și extinderilor de drumuri. În plus, această parte a zonei Pipera este mai accesibilă decât alte hub-uri de afaceri si centre de birouri. Există o cerere în creștere pe piața imobiliară pentru proiecte de birouri de clasă A cu spații flexibile, moderne la preț rezonabil și recent renovate, în special în rândul companiilor mijlocii care au opțiuni limitate în ceea ce privește blocurile de apartamente, vile sau spațiile de birouri de clasă B. ”, a declarat Ali Çapa, CEO al TC Capital.

    ro_RORomanian